• liz9525

Hoe is Gezond Sapje nou precies ontstaan?

Hi, ik ben Lizzy Ursem, 39 jaar, getrouwd met mijn man Rob en trotse moeder van 2 kids. Gezonde voeding zorgt ervoor dat wij ons fit voelen en vol energie kunnen functioneren. Vele van ons vinden het lastig om aan de juiste hoeveelheid groenten en fruit te komen. Door drukte kiezen we al snel voor een makkelijk (vaak ongezond) tussendoortje. Dit kan anders. Vandaag vertel ik jullie over mijn bedrijf en de gezonde sapjes. Een gezond tussendoortje, waarvan de voedingswaarde van één sapje gelijk staat aan 1/2 kilo groenten en fruit.


Het ontstaan van Gezond sapje


Ik ben opgegroeid met altijd heerlijke, gezonde voeding om mij heen. Mijn interesse in voeding is daardoor al vroeg ontstaan. Doordat mijn dochter Isis op jonge leeftijd veel last had van allergieën en eczeem, zijn wij naar een natuurgeneeskundige gegaan. Hij heeft ons geleerd dat je met de juiste voeding, zonder hormoon zalfjes en medicijnen, ontzettend veel kunt bereiken. Ik ben mij gaan verdiepen in wat voeding met je doet. Vanuit hier ben ik een opleiding tot voedingscoach gaan volgen. Gedurende mijn ervaring als voedingscoach merkte ik al snel dat veel mensen de norm van 375 gram groenten en 350 gram fruit wel na willen streven, maar dat dit in de praktijk vaak lastig haalbaar blijkt te zijn. Destijds was ik al veel bezig met sapjes maken voor eigen gebruik. Daardoor kreeg ik steeds vaker de vraag of de recepten hiervan wilde delen. Dat heeft mij 6,5 jaar geleden geïnspireerd om zelf sapjes te gaan maken voor de verkoop. Samen met mijn man Rob zijn wij aan de slag gegaan. Door mijn vooropleiding als voedingscoach en wat ik geleerd heb van uit huis, wist ik wat groente, fruit en kruiden met je lichaam doen en hoe verschillende ingrediënten elkaar versterken. Veel test sapjes werden gemaakt totdat wij uiteindelijk een lekkere sap hadden gecreëerd. Die lieten we proeven aan familie en vrienden en uiteindelijk hadden we drie lekkere creaties die we nog steeds iedere week maken:


Doorbraak Gezond Sapje


De verkoop liep goed. We gingen in een stroomversnelling vooruit. O.a. door Baanbereik uit Zwaag, zij gaven hun personeel een detox maand waarbij je 3 sapjes per dag drinkt cadeau om de gezondheid op de werkvloer te verhogen. Daarbij rolde er per toeval een samenwerking foodblogger Rens Kroes uit, die Gezond Sapje een geweldig initiatief vond. Op een zondagochtend postte zij op instagram over mijn sapjes. Mijn telefoon ontplofte letterlijk van de vele berichten en bestellingen. Het gevolg was dat wij praktisch 7 dagen per week aan juicen waren. Gezond Sapje stond op de kaart!  Sinds Mei 2020 beschikken wij over een prachtige nieuwe productie ruimte, waar wij heel erg trots op zijn en de productie snelheid nog effectiever mee kunnen laten verlopen.


Over onze sapjes


Gezond Sapje is een flesje van 200ml met daarin knalgezonde groente, fruit en kruiden om een gezonde leefstijl te ondersteunen. Over gezonde voeding zijn de meningen verdeeld, maar waar we het met z’n allen over eens zijn, is dat groenten en fruit de essentiële basis zijn voor gezonde voeding. Gezond Sapje is meer dan je dagelijkse portie groenten en fruit in één flesje. Een flesje staat namelijk gelijk aan 1/2 kilo groente en fruit. Elk sapje bevat minimaal 65% groenten, 35% fruit en kruiden, maar liefst 6 tot 9 verschillende ingrediënten afgestemd op producten van het seizoen. De ingrediënten komen rechtstreeks van het land van zoveel mogelijk van lokale telers. De sapjes bevatten geen toevoegingen, een 100% RAW & Juicy product dus. De sappen worden koud geperst met een professionele slowjuicer. Hierna worden ze direct ingevroren, waardoor alle voedingsstoffen maximaal behouden blijven. Per dag ontdooi jij je favoriete sapje(s) wat verspilling door ‘over de datum situaties voorkomt. Een knalgezond sapje, super lekker en makkelijk!


Selfcare product


Het drinken van 1 sapje per dag resulteert in meer energie, minder trek in ongezonde tussendoortjes en een boost voor je huid en haar. Een echt selfcare product dus. Naast een gezond tussendoortje kun je de sapjes ook als detox kuur inzetten. Met deze detox ontgift jij je lichaam. Door het afvoeren van afvalstoffen worden je darmen, lever en nieren schoongemaakt. Een half uur voor elke hoofdmaaltijd neem je een sapje. Dit zorgt ervoor dat je en de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen krijgt, je tijdens de hoofdmaaltijden niet meer eet dan noodzakelijk is en geen behoefte aan ongezonde tussendoortjes hebt.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verhaal te lezen en dat ik jullie enthousiast heb gemaakt om ook een keer een Gezond Sapje te bestellen. Wil je het eerst een keer proberen? Bestel dan het proefpakket met daarin 9 sapjes voor maar €29,50


Liefs, Liz


145 weergaven0 opmerkingen