17846341804804959_edited_edited.jpg

Gezond Sapje

Groenten en fruit vormen de essentiële basis voor gezonde voeding. Gezond Sapje met 70% groente en 30% fruit is de perfecte aanvulling op je eetpatroon en dé manier om je dagelijks benodigde vitaminen op een makkelijke manier binnen te krijgen. Per sapje worden 5 – 10 ingrediënten gebruikt, afgestemd op de verse producten van het seizoen en zoveel mogelijk van lokale telers. De sapjes worden koud geperst, zijn 100% RAW en bevatten geen conserveringsmiddelen. Na het bottelen in de 100% gerecyclede PET-flessen worden ze direct ingevroren waardoor de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Je ontdooit zelf de hoeveelheid sapjes die je wilt nuttigen, waardoor je geen verspilling hebt.
“Steeds vaker sluiten bedrijven die een gezonde werkomgeving belangrijk vinden en particulieren een abonnement af en bezorgen wij een vast aantal sapjes op afgesproken tijden. Zo beschik je altijd over een voldoende voorraad Gezonde Sapjes. Werkgevers mogen Gezond Sapje gratis verstekken aan werknemers tegen een nihil waardering in de werk kostenregeling.
Gezond Sapje is verkrijgbaar in 7 verschillende smaken: Oranje Gevoel, Groene Morgen, 70 Biets PM, Olijfje Groen, Boerenwinter*, Indian Zomer* en Zwoele Zomer*. *Seizoensgebonden

Gezond Sapje flyer 1.jpeg